2013-04-19 14:31:20• hírek • Szatmár.ro

Transilvanian Music Awards 2013 - Szavazz a jelöltekre!

Háromnapos  rendezvénysorozattal tér vissza a Transilvanian Music Awards Zenei Díjkiosztó Gála. A TMA Zenei Díjakat idén is több kategóriában osztják ki magyarországi és erdélyi előadóknak. A gála műsorát ezúttal is ismert sztárfellépők színesítik. A jelöltekre már lehet szavazni.

A tavalyi évben szervezték meg először a Transilvanian Music Awards Zenei Díjkiosztó Gálát, ahol az erdélyi közönség kedvenc előadóit részesítettük elismerésben. A sepsiszentgyörgyi gálán egymást váltották az ismert hazai és magyarországi előadók a színpadon, majd a Magna Cum Laude koncertjével zárult az est.

Idén a szervezők megtriplázzák az élményt!  Egy nap helyett, három napon át zajlik a TMA Zenei Díjkiosztó Gála, a székelyudvarhelyi városnapok keretében, 2013. május 10-12. között, ráadásul a belépés mindenkinek ingyenes.

Ebben az évben összesen 21 kategóriában osztják ki a TMA Zenei Díjakat: 13 magyarországi és 8 erdélyi produkciót díjaznak. A jelöltek listája ezúttal is az Erdélyi Profi Lemezlovasok Szövetség, az erdélyi rádiók és a TMA szervezőcsapata által javasolt előadókból állt össze, akikre a www.transilvanianmusic.ro oldalon lehet szavazni.

Az online szavazás 2013. április 18-26. között zajlik. A szavazás végeredménye dönti majd el véglegesen, hogy kik lesznek a TMA Gálán résztvevő előadók a 2013-as esztendőben. A díjátadó során több élő koncertre is sor kerül: Székelyudvarhelyre utazik a Kistehén Zenekar, Tóth Gabi, Baricz Gergő, a Desperado és a Piramis Együttes is.

Ha Te is szeretnél beleszólni a sztárlista összeállításába, csak szavaznod kell kedvenceidre és ha szerencséd van a TMA Gálán találkozhatsz velük! Még több információért keresd fel a TMA honlapját (www.transilvanianmusic.ro), vagy lájkold a TMA-t a Facebookon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: